Obavestenja | Prvi tim

Direktan plasman u super ligu

Naš prvi tim je uspeo, prvi smo u prvoj ligi Srbije. Skorom od 20 pobeda iz 21 meča plasirali smo se u Super ligu Srbije, zacrtano i ostvareno.Teška godina  je iza nas, korona koja je promenila ceo svet ostavila je traga i na sport , novi sistem takmičenja u ligama koji smo imali takodje. Medjutim ništa nas nije sprečilo da budemo najbolji celu sezonu i trijumfalno je završimo. Možemo se pohvaliti da je liga bila izuzetno kvalitetna i jaka i da su ekipe koje su nama bili direktan koknurent imali i strane igrače ali ni to nam nije bio problem. Funkcionisali smo kao ekipa kao porodica,svako je radio svoj deo posla, igrači, treneri i uprava. Ostaje zal sto nismo mogli da imamo publiku na svojim mečevima ali smo medju prvima obezbedili prenose naših mečeva putem live streama.

Bez obzira na sve momci koji su branili boje Vose ove sezone bili su sjajni i sve zasluge za plasman pripadaju: Vlada Borčić, Uroš Gordić, Djordje Borčić, Nikša Martinović i treneri Vladimir Zakić i Jovan Stojšin. Okrećemo se već sledećoj sezoni i željenoj Super ligi gde se Voša posle mnogo godina vraća i spremni smo za nove izazove.

Zahvaljujemo se igračima koji ce napustiti Vošu na svemu, onima koji ostaju i novim pojačanjima predstoji dobar i ozbiljan rad. Mi u Vosi samo tako znamo i uskoro ćemo objaviti sastav za narednu sezonu, bice iznenadjenja ali i ciljeva koje ce biti pred novom ekipom.
Hvala svima koji su nam pomagali ove sezone i pozivamo sve da nam se pridruze jer jedna je Voša.

Slične objave